Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.Morcovul se curata si se taie rondele sau se da prin razatoarea mare.Ardelul se curata si se taie marunt.Toate legumele se pun la innabusit cu putin ulei si cateva linguri de apa.Cand sau inmuiat putin se adauga carnea de curcan taiata bucati potrivite,se mai adauga putina apa si se lasa sa fiarba.
Cand este aproape fiarta carnea se adauga cartofii curatati si taiati cuburi si sucul de rosii.
Se sareaza,se pipereaza si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata cartofii.
La urma se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii