Spalam bine ficateii de pui.
Spalam bine ficateii de pui.
Curatam, spalam si taiem cartofii cuburi. Curatam ceapa verde si rosia. Punem ulei in cratita, apoi adaugam ficateii de pui si lasam 5 minute. Scoatem apoi ficateii de pui intr-o farfurie, cu hartie de bucatarie sa absoarba uleiul.
Tocam ceapa si rosia marunt si apoi le punem in cratita cu ulei de la ficatei si le lasam sa se caleasca bine.
Apoi adaugam catorfii si apa si lasam sa fiarba pana cartofii sunt moi. Adaugam apoi ficateii de pui si mai lasam sa mai fiarba 5-10 minute. Adaugam sare si piper. Este foarte buna.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii