Bobul ales, se lasa la muiat 12 ore.Intre timp schimbam apa fierbinte de 2-3 ori. Se fierbe schimband apa de 2 ori. Se adauga la fiert o ceapa,2 catei de usturoi, o foaie de dafin.
Separat calim o ceapa, la care se adaugam bobul fiert, strecurat. Se condimeneaza, se lasa sa scada sosul. Servim cu salata de sfecla cu hrean. E o mancare de post specifica ajunului de Craraciun sau Boboteaza in Bucovina.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii