Ardeii se coc(eu ii coc in cuptor),se decojesc(pentru a se decoji usor se pun intr-o cratita cu capa si se inabusesc)
Se amesteca faina cu uleiul si apoi se subtiaza cu sucul de rosii,se pune in cratita si se da un clocot
Se adauga si usturoiul(dupa preferinta, se poate si fara)
Ardeii copti se asaza cu coditele in sus, in cratita, in sucul de rosii(se poate si scoate cotorul si sa se puna fasii de ardei),se mai da un clocot
Se adauga si usturoiul si cand oprim focul punem si patrunjelul verde
E o mancarica perfecta pentru zilele de vara!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii