Se pune ulei de masline la incins, se adauga orezul si se lasa cateva secunde dupa care se adauga o cantitate de apa care e dubla de cantitatea de orez (in acest caz 2 cani de apa).
Separat se taie in cubulete pieptul de pui. Se incinge uleiul de masline la foc puternic si se rumeneste puiul pana cand se coloreaza putin carnea.
Separat se taie ceapa in pestisori si se amesteca cu 3-4 linguri de mustar (sau mai mult daca e necesar) si cu sucul de la o lamaie.
Sosul rezultat se amesteca cu pieptul de pui si cu orezul si se lasa totul sa se gateasca la foc mic.
Se serveste calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii