Lubiya se curata si se taie in bucati de cca 2-3 cm.
Se consuma doar foarte tanara; daca pastaia este putin mai tarese indeparteaza si se folosesc doar boabele.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul de masline pana devine sticloasa; se adauga lubiya si rosiile si se mai amesteca putin.
Se sareaza si pipereaza dupa gust; se inchide cratita de fiert sub presiune .
Se fierbe la foc mic 40 de minute.
Se serveste cu lipie araba simpla si masline negre sau ca garnitura langa ficatei de pui prajiti.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii