Spalam pastaile, le curatam la capete si le taiem bucati potrivite.
Dovleceii ii spalam, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi potrivite.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le curatam de coaja si le maruntim.
Intr-o cratita incingem uleiul, punem ceapa, pastaile si le innabusim 3-4 minute.
Adaugam si dovleceii, ii innabusim si pe acestia putin, apoi incorporam si rosiile.
Le amestecam pe toate, punem apa cat sa acoperim legumele.
Punem un capac, lasam sa scada la foc potrivit.
Cand este fiarta cam pe jumatate mancarea, presaram sare, piper si boia dulce.
Mai lasam sa fiarba, sa scada zeama, apoi gustam.
Cand legumele sunt bine patrunse si mancarea scazuta suficient, adaugam pasta de tomate si busuiocul uscat.
Mai lasam 1-2 pe foc, apoi tragem cratita deoparte. Simplu, nu?
Presaram patrunjel verde tocat deasupra si putem servi.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii