Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un vas (ceapa si carne), condimentezi, storci lamaia,dai la cuptor. Cand se rumeneste,adaugi vinul si maslinele si mai lasi sa scada sosul.Cand carnea este patrunsa foarte bine, asezi mancarica pe platou,ornezi cu felii de lamaie si masline. Servesti cand e racita.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii