Carnea se curata, se taie cubulete si se amesteca cu faina, apoi se pune la prajit, cca. 5 minute la foc iute cat sa prinda o crusta.
Carnea se curăță, se taie cubulete si se amestecă cu făina, apoi se pune la prăjit, cca. 5 minute la foc iute cât să prindă o crustă.
Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei și apa.
Între timp se curăță ardeii, morcovii, apoi se toacă mărunt și se adaugă la ceapa călită.
Carnea prăjită se adaugă la legumele călite, apoi se asezonează de sare, piper, boia si mirodenii, se completează cu bulinoul și cca. 500 ml. apă, și se lasa la gătit în slow cookerul Crock-Pot, pe programul HIGH, cca. 4 ore.
Spre finalul fierberii șe aduagă cartofii curățați și tăiați în sferturi, sau dacă sunt mai mari în cuburi mai măricele.
Se servește fierbinte ca atare sau cu ardei iuți/smântână.
Spor și poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii