Ceapa alba o tocam marunt, ceapa rosie si ardeii cuburi mari iar morcovii cu forma pentru legume. Taiem carnea bucati mai mici si spalam ciupercile fara a le curata de coaja. Calim cepele si usturoiul in putin ulei de masline, adaugam la calit si ardeii, apoi morcovii si la final carnea. Dup ace au fost bine calite putem adauga si ciupercutele intregi. Stingem cu apa fiarta si dam la cuptor. Intre timp calim orezul, ii adaugam niste curry si sos de soia si punem supa de pui ( 1 parte orez si 2 parti si ½ supa). Lasam orezul pana absoarbe zeama. Adaugam condimentele la mancare, cate putin din fiecare si lasam pana fierbe carnea. Servim cu patrunjel verde si garnitura de orez.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii