Vinetele se coc pe gratar, se cojesc si se lasa sa se scurga.
Ceapa, taiata in felii subtiri, se caleste, 2-3 minute in ulei, la foc mic, apoi se adauga ardeii grasi taiati in felii subtiri, vinetele coapte si tocate, rosiile tocate marunt si un pahar de apa si se lasa sa fiarba pana se fierb legumele.
La final se adauga cateii de usturoi, sarea si piperul. Cand mancarea este gata se asezoneaza cu patrunjel proaspat tocat.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii