Se coc vinetele, se curăţă şi se scurg. Se coc şi ardeii, se curăţă de coajă, se scot cotoarele şi se desfac în fâşii. Roşiile se curăţă de coajă şi se taie în felii rotunde. Ceapa se taie solzi. Un vas de Jena se unge cu ulei apoi se aşează un strat de fâşii de vinete, unul de ceapă, unul de ardei, unul de roşii. Se presară cu pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare şi piper. Se continuă aşa până se termină ingredientele. Se termină cu un rând de roşii. Se pune vasul pe foc mic până la primul clocot apoi se dă în cuptorul încălzit din timp, şi se lasă până scade bine. Înainte de a scoate mâncarea din cuptor, se bat cele 2 ouă cu caşcavalul şi se toarnă deasupra. Se ţine în cuptor până se rumeneşte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii