Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se scot vinetele si se lasa la scurs pentru 5-10 minute dupa care se taie cuburi.
Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline la care se adauga ceapa alba tocata, se caleste la foc mediu si se adauga ardeii taiati cubulete, rosiile (decojite), o ceapa rosie taiata rondele groase, sarea, foile de dafin, corindrul si o ligurita de oregano. Se amesteca bine si se poate adauga putina apa, 30-40 ml. Se pune un capac deasupra si se lasa la foc mediu aproximativ 35-40 min. Amestecati bland din cand in cand. Cand e gata mai puneti o ceapa rosie taiata fin rondele si usturoiul dupa gust.
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii