Curatam cartofii , ii spalam si apoi ii taiem cubulete.
Varza creata o desfacem frunza cu frunza, ii taiem cotorul, o spalam bine si o tamponam cu un servet de hartie, apoi apoi taiem frunzele in patratele.
Curatam ceapa si o taiem feliute , iar usturoiul il curatam si il trecem prin presa.
In doua linguri de ulei calim ceapa pina devine sticloasa, apoi adaugam pasta de gogosari ,varza si cartofii taiati.
Amestecam sa se omogenizeze.
Adaugam apa pina trece de varza si cartofi si condimentam cu sare, piper si marar verde tocat.
Lasam sa fiarba la foc lin pina sunt fierte legumele.
Intre timp pregatim chftelutele pe care le asezam intr-o tava pe o hartie de copt, stropita cu putin ulei.
Le dam la cuptor la 180 de grade si dupa 15 minute le intoarcem pe partea cealalta.
Dupa ce mancarea este fiarta , amestecam o lingura de amidon cu smatana si o rasturnam peste mancarea de varza creata, amestecam si lasam sa dea un clocot.
Acum e gata si mancarea si chiftelutele, asa ca se pot servi !
Pofta mare sa aveti !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii