1. Nautul se alege, se spala, se pune la fiert in apa rece cu putina sare, pe flacara mica, acoperit, pentru aproximativ 30 minute;
2. Telina si ceapa se curata, se spala, telina se taie cubulete, se pune la calit intr-o tigaie cu ulei, apoi se adauga curry si ceapa rosie taiata julien;
3. Nautul se scurge de apa, se adauga peste compozitia de telina, apoi se pune ardeiul iute feliat subtire (optional), patrunjelul tocat si se fierbe pana incepe sa se lege;
4. Se poate servi simplu sau insotind preparate de oaie sau vita.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii