Se curăţă ţelina şi se taie felii rotunde care, la rândul lor, se taie în două. Se prăjesc în ulei, apoi se aşează în cratiţă. Se căleşte o ceapă tăiată mărunt, se pune un vârf de lingură de făină, se amestecă, se pune bulionul, sare, piper şi puţin zahăr. Se toarnă sosul în cratiţă peste ţelină,se adaugă măslinele. Se lasă să dea în fiert, apoi se pun în cuptor. Când mâncarea e bine scăzută, se aşează pe platou şi se presară pătrunjel fin tocat.
Poftă bună!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii