Se spala stevia frunza cu frunza si se curata de cotor si de continuarea cotorului in frunza. Se pune intr-o oala mai mare apa la fiert si cand clocoteste se pune stevia sa se opareasca. Dupa ce si-a micsorat din volum se scoate din oala cu o paleta si se lasa la racit. In acest timp se toaca cele 2 cepe si se pun cu apa la fiert. Cand cepele au fiert se pune peste ele stevia taiata feliute, se amesteca si se lasa sa fiarba putin. Cand stevia e fiarta se pune bulionul si faina, ambele amestecate cu apa rece. Se pun cele 2 lingurite rase de Secretul gustului si se lasa sa mai fiarba pana se leaga faina. Cand aceasta s-a legat se stinge.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii