Intr-o cratita se pun legumele:morcov, patrunjel, ardei, spalate si taiate marunt iar deasupra se pun bucatile de pui curatate bine si spalate.
Se presara cu sare, piper si se pune o ceasca cu apa (aceasta nu trebuie sa acopere carnea). Se pune capac si se lasa se dea un clocot si sa se inabuse legumele si carnea. Dupa aceasta se pune apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba. Intre timp ne ocupam de fasolea verde, pe care o curatam, o rupem si o spalam.
Toate vor fierbe cam odata, in 20-30 minute. Cand mancarea este aproape gata, din 2 linguri de faina si apa se face un sos de legatura care se pune in mancare cand aceasta clocoteste si mai lasam sa fiarba impreuna vreo cateva clocote (ca sa fiarba faina; nefiarta este indigesta). Se serveste cu patrunjel verde tocat. Smantana se pune facultativ.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii