Legumele se spala se curata si se taie: ceapa julien(2 cepe), cartofii in cubulete potrivite ca si dovlecelul care se va adauga mai tarziu in tava la facut, morcovii rondele, se zdrobeste usturoiul(2 catei) se pun prunele si se da la cuptor, aproape de sfarsit se pune si dovlecelul care se face foarte repede.
Separat se taie carnea bucati potrivite si se inabuseste putin in ulei, dupa care se poate adauga peste legume sau se poate face separate dupa cum urmeaza, se taie o ceapa si se-nbabusa in ulei , se adauga un ardei taiat cubulete, trei catei de usturoi se pune rozmarin peste carne si se da la cuptor aproximativ 25 de minute. Se incearca daca este facuta se poate adauga si pasta de tomate sau se poate servi si fara, iar daca nu este carnea facuta se mai da la cuptor.
Am exemplificat pentru ambele situatii.(atat mancarea cu carne/ fara carne, cu pasta de tomate / fara pasta de tomate. O mancarica simpla in care se simte gustul de afumat al prunelor.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii