Firele de praz se curata si se foloseste numai partea alba,care se taie in bucati de 3-4 cm.Se oparesc putin in apa clocotita,se scurg si se trec un pic prin ulei incins pentru a -si schimba putin culoarea in auriu.
Ceapa se toaca si se inabuse impreuna cu carnea.Se mai toarna din cand in cand apa fierbinte sau supa de carne.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie totul,se adauga rosiile,pasta de tomate,masline,se potriveste de sare,piper,condimente.Se adauga si 1-2 lingurite de digesta praf sau faina pentru a se ingrosa sosul si mierea sau zaharul.
Se adauga si felii de lamaie si se introduce cateva minute la cuptor ca sa mai scada sosul.Se adauga untul si se serveste fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii