Pastaile se spala si se rup in doua,aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie,ceapa ,morcovul si mararul se toaca marunt.Se pune uleiul intr-o cratita in care adaugam ceapa si morcovul ,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam aripiorele si pastaile.Lasam sa fiarba bine ,pana cand pastaile si carnea sunt fierte,adaugam sare sau delikat dupa gust mararul si mai lasam 2-3 minute sa fiarba dupa care dam jos dupe foc.Se servesc calde cu salata sau ceva acreala langa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii