Am curata ceapa, am taiat-o marunt,am curatat morcovul si acesta taiat marunt,se pune intr-o cratita ulei la incins apoi se pune ceapa,morcovul,sarea adaugaind putina apa pina ceapa si morcovul devin moi.
Am scos mazarea din punga intr-o strecuratoare am spalat-o apoi am adaugat-o in cratita am pus apa cat sa cuprinda mazarea si am lasat-o sa fiarba,dupa ce sa fiert am adaugat 2 linguri pasta de tomate si verdeata taiata marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii