Se taie ceapa marut, se caleste in 50 ml ulei pana va devenii aurie, se adauga apa, se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se adauga mazarea, se adauga knorr delikat dupa gust, se taie morcovul rondele subtiri, se adauga in mazare, si se lasa sa fiarba circa 45 minute, in tot acest timp se mai amestreca din cand in cand, Se adauga bulionul, si se mai scade.
Se apreste si se adauga mararul taiat marunt.
Pofta buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii