Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza.
Separat, intr-o tigaie se soteaza in ulei ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.Cand carnea este aproape fiarta se scoate cu ajutorul unei palete si se pune in tigaia in care am sotat ceapa si morcovul.Se amesteca bine si se lasa sa se inabuse toate timp de cateva minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Acest amestec se trece intr-o cratita in care mai adaugam o cana de apa si mazarea.Cand totul este bine facut se adauga zaharul dizolvat in bulion , o parte din marar si se mai lasa la foc circa 5- 10 min.Se da jos de pe foc si se aromeaza cu mult marar.Se serveste calda alaturi de cartofi prajiti sau alta garnitura.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii