1.Se curata ceapa si se taie solzisori.
2.Se curata morcovul si se taie cubulete.La fel se taie si ardeiul si rosiile, fara pielita.
2.Intr-o cratita, se pune uleiul si, cand este fierbinte,se adauga ceapa , se caleste 3 minute, apoi se adauga morcovul, ardeiul , rosiile si se mai calesc impreuna cca. 5 minute.Se pune carnea de porc, taiata cubulete si se acopera cratita.Se lasa pana carnea isi lasa sucul, se pune boiaua si se fierbe in continuare.Avem grija sa adaugam apa , daca este necesar.
3.Se asezoneaza cu sare , piper, Vegeta , 1 foaie de dafin cimbru, maghiran,si se fierbe pana carnea este aproape fiarta.Atunci, se adauga mazarea verde .Se continua fierberea pana mazarea este moale.
4.Separat, se amesteca faina cu smantana si 1/2 pahar de apa si se varsa peste mancarea de mazare.Se amesteca bine, se adauga patrunjelul si mararul , ambele tocate bine si se ia preparatul de pe foc.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii