Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete.
Am pus legumele si carnea in oala sub presiune,am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute.Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul.
Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns.
Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei. Am dizolvat o lingura de faina in apa , am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia ,sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.La sfarsit am adaugat marar verde. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii