Ceapa se caleste un minut in ulei; se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, dupa care se adauga sare si apa si se lasa sa fiarba, pana cand se inmoaie. Faina se freaca cu 250 ml de apa rece si se adauga in sos, lasandu-se sa fiarba cateva minute. Se ia de pe foc si se amesteca imediat cu smantana frecata cu 50 ml de apa, se sareaza si se adauga patrunjelul si piperul. Pentru culoare se incalzeste o lingura de ulei cu boia si se desarta in mancare.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii