Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva legume trase la tigaie sunt cea mai bună alegere.
Preparatul acesta necesită maxim 15 minute pentru a fi gătit. E perfect ca și garnitură sau poate fi consumat ca atare, stropit cu puțină vinegretă și crutoane.
Pentru început am tăiat prazul julien iar morcovii i-am tocat mărunt ( se pot da și pe răzătoare, dar eu de când am Turbo Chef-ul de la Tupperware, nu mă pot lipsi de el ). :) Le-am stropit cu zeama de lămâie și ulei, apoi le-am sotat 1-2 minute.
Am tăiat ardeiul roșu și l-am adăugat împreună cu fasolea în tigaie. Am potrivit gustul cu sare și piper și am acoperit cu un capac.
Am lăsat totul la foc mic pentru aproximativ 3-5 minute.
V-am spus că nu durează mult. Unde mai pui că-i și un preparat plin de vitamine și tare sățios.
Poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii