Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.
Se pun in cratita cu uleiul si putina apa fierbinte pentru inabusire.Cand se inmoaie se adauga fasolea verde proaspata,congelata sau din conserva.Se toarna apa fierbinte si se lasa sa fiarba.Cand este aproape fiarta se adauga rosiile curatate de pielita(dupa ce au fost oparite)sau pasta de tomate si usturoiul tocat marunt,se potriveste de sare,condimente si se lasa sa fiarba potrivit.La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii