Mancare de fasole verde

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Mancare de fasole verde

Ingrediente

  • 500 g fasole verde galbena (congelata)
  • 50 g ardei gras (congelat)
  • 1 morcov
  • 1/4 pastarnac
  • 1 lingura ketchup
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • verdeata tocata (uscata)
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatati si spalati cepele, morcovul si pastarnacul. Tocati ceapa marunt, ardeiul gras si jumatate de morcov. Cealalta jumatate de morcov taiati-o feliute subtiri. Pastarnacul se taie in 3-4 bucati mai mari.

Puneti la calit in ulei morcovul, ceapa si ardeiul gras nu le prajiti, apoi adaugati fasolea verde (daca este nevoie taiati-o in bucati de 3-4 cm lungime) si un litru de apa. Lasati sa fiarba cam 20 minute la foc mic. Adaugati sare dupa gust, piper, ketchup si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac pana scade zeama, dar nu de tot.

Dregeti gustul, adaugati verdeata tocata, apoi puneti mancarica pe farfurii cu putin sos, 2-3 felii de morcov deasupra si pastarnac, pentru aspect. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise