Se pune apa la fiert, cand a dat intr-un clocot se adauga fasolea (spalata, curatata de codite si rupta bucatele)si se lasa sa fiarba pana este aproape gata.
Separat se prepara sosul.
Se caleste ceapa tocata marunt pana devine aurie, apoi se adauga bulionul si sucul de rosii.Se lasa un pic sa se caleasca, se adauga sarea si piperul, apoi se pune o cana din apa in care au fiert pastaile.
Cand a dat intr-un clocot se adauga pastaile si se mai lasa sa fiarba circa 15 minute.
La final se adauga mararul tocat marunt si dupa preferinte si usturoiul tocat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii