In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa tocata marunt, ardeiul gras tocat bucatele, morcovul in rondele subtiri si boabele de fasole scurse de zeama in care au fost conservate.
Adugati bulionul de rosii si turnati cam 200-250 ml apa. Adaugati un strop de sare si un fir de cimbru uscat.
Acoperiti vasul, setati aparatul Crock-Pot pe timpul de 3.30 si optiunea Low.
Seriviti mancarea de fasole cu patrunjel verde proaspat tocat si muraturi sau pepene murat.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii