Aveam multe treburi de facut, asa ca am apelat la slow cookerul Crock Pot pentru o mancare simpla.
Aveam multe treburi de făcut, așa că am apelat la slow cookerul Crock Pot pentru o mâncare simplă. De obicei călesc legumele la mâncare, acum fiind la crock-pot, au fost toate gătite pe îndelete, însă am fost surprinsă ce gustoasă a ieșit și mult mai sănătoasă.
Speli legumele și le cureți. Alegi fasolea, rupi tecile în jumătăți sau chiar în 3, ca să fiarbă bine. Toci mărunt cepele. Ardeii îi tai fâșii subțiri, scurte.
Pui în vasul de la crock-pot uleiul, apoi legumele, apa, bulionul și sare. Opțional, adaugi și amestec de legume deshidratate (al meu conține morcov, țelină și pătrunjel).
Setezi aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore, până când legumele s-au pătruns bine, iar sosul a scăzut puțin. în ultima jumătate de oră, poți îngroșa sosul cu o linguriță de făină diluată în puțină apă și o torni prin strecurătoare.
Porții: 6
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: aprox 6 ore, pe nivelul high.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/10/mancare-de-fasole-galbena-la-crock-pot.html
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii