Mancare de fasole cu costita afumata

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un borcan de fasole
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei
  • 1 ceapa mare
  • cimbru
  • marar
  • vegeta sau doar sare
  • piper
  • rosii in bulion tocate
  • costita afumata
  • 1-2 frunze de dafin.

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt iar morcovul rondele.

Se pune intr-o cratita ulei unde se calesc legumele, se adauga rosiile tocate,fasolea si costita(putin prajita), iar apoi se adauga frunze de dafin, cimbrul, mararul, vegeta si piper dupa gust si se mai lasa 10 min sa fiarba si gata. Pofta buna!

Mie imi place sa o mananc cu mamaliga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise