Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla de mancare de fasole boabe. Retete cu fasole boabe. Iahnie de fasole boabe. Retete de post.
Reteta de mancare de fasole boabe sau iahnie de fasole boabe este una destul de simpla, ieftina si gustoasa. Este o mancare foarte buna si satioasa de post, dar este la fel de potrivita ca si garnitura, alaturi de carnati fripti sau prajiti, ori o friptura rumena.
Fasolea boabe se lasa la inmuiat peste noapte in apa rece.
A doua zi se schimba apa si se pune la fiert .Cand apa da de cateva ori in clocot, se arunca si se inlocuieste cu alta apa calda. Schimbam apa de doua ori.
Punem fasolea in oala sub presiune impreuna cu 2 frunze mici de dafin, un praf de sare si fierbem 20-25 de minute.
Intr-o cratita incingem uleiul si calim ceapa, morcovul si ardeiul kapia tocate, pana se inmoaie usor. Adaugam un praf de sare sa nu se arda.
Apoi punem bulionul, cimbrul, sare si piper. Adaugam si fasolea boabe fiarta si zeama de la fasole cat sa o acopere putin.
Mai fierbem in jur de 15 minute, cat sa scada zeama. La final adaugam leusteanul tocat.
Pentru reteta de mancare de fasole boabe sau iahnie de faole boabe, puteti inlocui leusteanul cu marar sau patrunjel. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii