Am taiat rosiile marunt marunt si le-am pus intr-un vas pe foc, fara ulei, deoarece ele lasa putina zeama. Am adaugat ceapa taiata si ardeiul taiat, sare si boabele de fasole. Eu am adaugat si o parte din "sucul" din conserva. Am taiat ardei iute marunt (eu am pus cam exagerat de mult ) si l-am adaugat pe foc si am mai pus piper. Am lasat pana a mai scazut din zeama.
A fost foarte bun dulce-iute exact cum imi place mie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii