Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul si gulia se taie in bucati mari.Cand fasolele sunt aproape fierte se pun la calit in putin ulei restul de morcov ras,ceapa taiata marunt si costita afumata taiata in bucati mai mici.Fasolele se scurg de apa insa o parte din aceasta se lasa pentru a forma sosul mancarii.Se scot morcovul, ceapa si gulia care au fiert.Se pun boabele in legumele calite, se lasa sa dea un clocot dupa care se adauga pasta de tomate.Se mai lasa sa dea un clocot dupa care se ia mancarea de pe foc si se pune mararul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust.
Mancarea se serveste calda cu muratura si/sau ardei copti cu otet.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii