Am tocat ceapa, usutoiul, ardeiul si le-am pus la foc cu un pic de ulei de masline. Separat am fiert orezul cu un pic de sare si piper. Am fiert si cipercile foarte putin cam 15-20 minute(fiind mici). Am adaugat la ceapa si resutl si ciupercile si bulionul si le-am lasat sa fiarba. La urma am pus patrunjelul si am luat jos de pe foc. Mancarea este sanatoasa dar va rog sa tineti cont de faptul ca nu am calit mai mult de 10 min legumele si asta am facut la foc mare amestecand mereu ca sa nu se arda sau prinda de tigaie. Se serveste bineinteles cu orezul fiert.
Enjoy!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii