Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Se toaca ceapa cubulete si se prajeste intr-o cratita in care s-a pus ulei. Cand ceapa s-a prajit peste ea se pun ciupercile. Ciupercile vor lasa destula apa, dar mai adaugam o cana ca sa fie fierte bine. Se adauga secretul gustului. Se freaca cele 2 linguri de faina cu apa rece intr-o cana si se pune peste ciuperci. Se amesteca continuu ca sa nu se prinda de fund. Se pune usor smantana ca sa nu se taie, iar la sfarsit patrunjelul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii