mancare de castraveti murati de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
mancare de castraveti murati de post

Ingrediente

  • 10-15 castraveti murati in saramura
  • 1 conserva rosii decojite
  • o ceapa mica
  • un morcov mic
  • 2 catei usturoi
  • o punga de cuburi soia
  • sare,piper,marar0

Mod de preparare

ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul dat prin razatoarea mica si usturoiul taiat marunt se caleste usor 3 minute dupa care se adauga rosiile decojite taiate cubulete impreuna cu tot sucul din cutie. Separat se fierb cubuletele de soia cu sare si piper.

Dupa ce sosul de rosii a dat o data in clocot se adauga castravetii murati taiati feliute impreuna cu soia si o parte din apa in care aceasta a fiert.

Se mai lasa pe foc mic inca 15 minute

La sfarsit se adauga marar din belsug

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise