ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul dat prin razatoarea mica si usturoiul taiat marunt se caleste usor 3 minute dupa care se adauga rosiile decojite taiate cubulete impreuna cu tot sucul din cutie. Separat se fierb cubuletele de soia cu sare si piper.
Dupa ce sosul de rosii a dat o data in clocot se adauga castravetii murati taiati feliute impreuna cu soia si o parte din apa in care aceasta a fiert.
Se mai lasa pe foc mic inca 15 minute
La sfarsit se adauga marar din belsug
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii