Se curata ceapa, se toaca si se pune putin la prajit in 5 linguri de ulei. Se pune apoi la prajit carnea taiata bucatele si se tine pana se evapora apa din ea. Se pune apoi usturoiul, se tine putin la prajit si se toarna trei cani de apa si se lasa sa fiarba carnea 40 de minute. Se pun castravetii taiati in doua pe lung si apoi felii mai groase si se lasa sa fiarbe jumatate de ora. Intre timp se pune lingura de pasta de ardei si cimbrul. Dupa ce au fiert castravetii se pune sucul de rosii si se mai fierbe 5 minute, apoi se dizolva lingura de amidon in putina apa si se pune in castraveti, se mai fierbe putin, se pune mararul si se inchide focul.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii