Se curata ceapa, se toaca si se pune putin la prajit in 5 linguri de ulei. Se pune apoi la prajit carnea taiata bucatele si se tine pana se evapora apa din ea. Se pune apoi usturoiul, se tine putin la prajit si se toarna trei cani de apa si se lasa sa fiarba carnea 40 de minute. Se pun castravetii taiati in doua pe lung si apoi felii mai groase si se lasa sa fiarbe jumatate de ora. Intre timp se pune lingura de pasta de ardei si cimbrul. Dupa ce au fiert castravetii se pune sucul de rosii si se mai fierbe 5 minute, apoi se dizolva lingura de amidon in putina apa si se pune in castraveti, se mai fierbe putin, se pune mararul si se inchide focul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii