Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman

Timp pregatire
3540 minute
Complexitate
redusa
Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 3-4 fire de ceapa verde.
  • 2-3 catei de usturoi
  • o cana suc de rosii
  • putin ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • piper boabe
  • marar verde
  • sare,piper

Mod de preparare

Spalam, curatam si apoi taiem in sferturi cartofii.Ii punem in vasul roman impreuna cu ceapa verde taiata marunt,stropim cu putin ulei de masline si apoi condimentam cu sare si piper.Acoperim cu apa ,punem cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper.Dam la cuptor.Cand cartofii sunt aproape gata facuti adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii si mai dam la cuptor circa 10-15 min.pana ce sosul scade.Scoatem din cuptor si adaugam cat mai mult marar verde.

Alaturi de o ceapa verde este o mancare buna de post.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise