Spalam crenvurstii, ii stergem cu un prosop curat si ii taiem pe lungime, dar numai partea de mijloc, lasand cele doua capete intregi. Taiem cascavalul felii cu grosime de apr. 3-4 mm si in fiecare crenvurst sau polonez asezam cate-o felie de cascaval.
Curatam si spalam cartofii, iar dupa aceea ii taiem cubulete.Curatam cepele si cateii de usturoi, ii taiem marunt si ii calim un pic in cele 3 linguri de ulei. Adaugam cartofii, condimentam cu sare si piper si adaugam atata apa incat cartofii sa acopere cartofii. Fierbem mancarea pana cand cartofii sunt fierti.
Calim faina in putin ulei, si o amestecam treptat cu un polonic din zeama de la cartofi, iar dupa aceea adaugam acest amestec la cartofii fierti. Mai lasam mancarea sa fiarba 1-2 minute, dupa care o luam de pe foc si ulterior adaugam smantana, otetul si tarhonul. Cu acestea nu mai trebuie fiert deloc!
Pentru crenvurstii impanati amestecam batem ouale si amestecam pesmetul cu patrunjelul maruntit. Tavalim crenvurstii umpluti mai intai in faina, apoi in oua si pesmet si ii prajim in ulei. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarbe uleiul in exces.
Se vor servi fierbinte, cu mancarea de cartofi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii