Taiem carnaciorii in felii si-I punem la fiert in putina apa sa dea doua trei clocote, scurgem apa, punem alta si mai lasam dinnou sa de-a doua trei clocote, dupa care ii golim intr-o sita la scurs.
Curatam cartofii si ii taiem in cuburi. Zarzavatul curatat si spalat, il dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt.
Incingem intr-o oala uleiul, adaugam ceapa si zarzavaturile, apoi cartofii, calim totul 2-3 minute. Deschidem conserva de porumb, trecem boabele, sub un jet de apa, le scurgem si le adaugam peste legume. Tot acum punem carnatii, chimenul,tarhonul, sare, piper si acoperim cu apa doar cat sa le acopere. Lasam sa fiarba 30’, adaugam mararul si patrunjelul tocat si oprim focul.
Merge de minune impreuna cu muraturi. Eu am servit cu gogosari cu struguri.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii