Mancare de cartofi cu coaste de vitel

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Mancare de cartofi cu coaste de vitel

Ingrediente

  • Coaste de vitel 5-6 buc
  • Ceapa 2 buc (mari)
  • Morcovi 2 buc (mari)
  • Ardei 2 buc (mari)
  • Patrunjel 1 legatura
  • Sare/delicat dupa gust
  • Piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune carnea la calit in putin ulei. Se curata legumele si se toaca marunt (mai putin cartofii). Dupa ce s-a calit carnea se adauga legumele pe rand astfel: intai ceapa, dupa ce devine transparenta se pune ardeiul, se mai lasa putin la calit si apoi morcovul. Se mai calesc putin dupa care se adauga apa si se lasa la fiert. Intre timp se curata si se taie cartofii (felii ca pt cartofi taranesti). Cand carnea si legumele sunt aproape fierte se pun si cartofii si se lasa la fiert. La nevoie se mai completeaza cu apa. Cand toate sunt fierte se adauga bulionul, se potriveste de sare si piper (eu mai folosesc in loc de sare delicat) si se mai lasa cateva clocote cat sa fiarba si cu bulionul apoi se opreste focul si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise