Puneti uleiul la incins,dupa care puneti la prajit cartofii, morocvul,ardeiul gras si ceapa taiate cubulete.
Cand se inmoaie putin adaugati frunza de dafin, cimbrul,boiaua de ardei, sarea si piperul. Amestecati bine si adaugati 2 cani de apa de preferat calda. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete. Se adauga usturoiul taiat feliute. Se introduce cratita la cuptor sau se fierbe pe foc, dupa preferinte, timp de 20 de minute.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii