mancare de cartofi cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
mancare de cartofi cu carne de pui

Ingrediente

  • -1kg cartofi
  • -2 pulpe de pui
  • -1 morcov
  • -1 ardei
  • -o ceapa
  • -sare,boia,cimbru,leustean,vegeta

Mod de preparare

Se curata cartofii. Se pregatesc pulpele. Se pune uleiul in oala la incins, dupa care se adauga pulpele de pui impreuna cu morcovul, ceapa si ardeiul tocate marunt. Dupa aceea se adauga cartofi taiati fasii. Se adauga boiaua si se lasa 10 minute. Dupa care se adauga apa pana se acopera cartofii. Se lasa la fiert. Cand se termina de fiert se adauga cimbrul, leusteanul si vegeta dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise