Se taie ceapa maruntel si se caleste in putin ulei.Cand observam ca a prins o culoare de brun-auriu, se adauga sarea,piperul,cartofii taiati in felii mai groase, o cana cu apa si lasam sa se fiarba cartofi.Cand aproape ca s-au fiert cartofii,adaugam bulion,mai lasam cca 5 minute pe foc. La sfarsit dupa ce am stins focul,se adauga la mancare,patrunjelul taiat marunt.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii