Intrun cratit incingem uleiul, rumenim carnea. Scoatem carnita si in grasimea ramasa calim cepele taiate marunt, adaugam faina, rosiile sau bulionul. Acum adaugam din nou carnea, acoperim cu apa si lasam sa fiarba. Intre timp coacem ardeii ii curatam si taiem in fasii si ii adaugam peste carne cand aceasta este fiarta. Acum punem mararul tocat, potrivim de sare, piper si dam la cuptor 10 minute. Eu gatesc acest fel de mancare cand este trecuta iarna si nu am consumat toti ardeii copti din congelator.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii