Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali in uleiul de masline pana isi schimba culoarea.
Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt.
Lasam pâna cind ceapa devine sticloasa, apoi adaugam morcovul taiat cuburi mici, 1/2 pahar de apa calda, ghimbirul ras pe razatoarea mica, foile de dafin, vegeta, sare si piper dupa gust. Dupa vreo 15 minute, vom adauga si mazarea, învârtim, apoi acoperim oala.Dupa ce s-a gatit carnea si legumele, adaugam crema de gatit, laptele în care am dizolvat faina, boabele de porumb, scurse de apa si buchetele mici de broccoli.Lasam sa fiarba la foc mic, pâna când broccoli s-a închis la culoare.
Daca va place ca sosul alb sa fie mai gros, mai adaugati putina faina, pe care o amestecati cu 3-4 linguri de lapte rece. Iar daca sosul s-a îngrosat, adaugati putin lapte si mai lasati sa dea un clocot, apoi închideti focul. Se serveste alaturi de o garnitura de orez basmati, iar pentru gust si aspect, puteti presara putin patrunjel tocat marunt..!
Va doresc spor si Pofta buna..!
Specific: Danemarca
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii